HTML

Bundabotrány

Ebben a blogban az utóbbi években egyre nagyobb port kavaró, labdarúgással kapcsolatos bundabotrányokkal szeretnék foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

Fradi - ZTE 4-4...

2011.05.15. 15:28 il capitano88

Bár eddig sem eresztettem túlságosan bő lére a mondandómat (illetve talán egyszer) az eddigi postjaimban, de ez a bejegyzés lesz talán a legrövidebb mind közül. Ez annak tudható be, hogy nem szeretnék állást foglalni a május 10-i Fradi – Zalaegerszeg mérkőzéssel kapcsolatban, amiről sokan azt rebesgetik, hogy nem véletlenül alakult az alábbi módon: tudniillik a ZTE már 3-0-ra és 4-1-re is vezetett az Üllői úton, amikor az utóbbi időben amúgy sem acélos Zöld Sasok „megrázták” magukat, majd kiegyenlítettek, és döntetlenre mentették a találkozót. Én reménykedem benne (talán naivan???), - bár igazából én sem tudom már időnkét, hogy mit gondoljak -, hogy ez a meccs a labdarúgás szépségei és izgalmai miatt alakult így.

Ahogy egy korábbi bejegyzésemben is írtam, még 10-15 évvel ezelőtt biztosan azt gondolta volna a szurkolók döntő többsége, hogy ez a szép a fociban – mármint hogy egy demoralizált csapat képes három gólos hátrányból is felkapaszkodni. Ennek ellenére, ma már szinte minden második drukker emlegeti az ilyen mérkőzések után az ismert fogadóirodákat és a pénzes „gambleröket .

Aki szeretne további elmélkedéseket olvasni erről a meccsről, amelyet a www.nepsport.hu site-on publikáltak, az kattintson a következő hivatkozásra.

Szólj hozzá!

Címkék: ftc zte

A bejegyzés trackback címe:

https://bundabotrany.blog.hu/api/trackback/id/tr852905513

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása