HTML

Bundabotrány

Ebben a blogban az utóbbi években egyre nagyobb port kavaró, labdarúgással kapcsolatos bundabotrányokkal szeretnék foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

Bíztató eredmény: Mészárost felmentette a CAS

2011.05.07. 12:55 il capitano88

 Mészáros Norbertet, a Debreceni VSC labdarúgóját 2010. május 5-én mentette fel a lausanne-i székhelyű Sportdöntőbizottság, így a magyar játékosnak nem kell letöltenie a 2011. december 31-ig tartó eltiltását. A Loki másik labdarúgójának, Vukasin Polekszics fellebbezését viszont elutasította a CAS, aminek köszönhetően a montenegrói származású kapus 2012. június 30-áig nem léphet pályára.

A két debreceni focista a bochumi bíróság vizsgálódása során marasztalták el, mivel a 2009-es Bajnokok Ligája csoportkörében a DVSC – Fiorentina csoportmérkőzés után nem tettek eleget a jelentési kötelezettségüknek, amikor ismeretlen tettesek megpróbálták megvesztegetni őket.
 
Mészárost bizonyítékok hiányában felmentették a CAS tagjai (Luigi Fumagalli, Gurovits András, Christian Duve), és várhatóan a magyar labdarúgó kártérítést fog követelni az illetékes szerveknél.
 
A magyar játékos az NSO-nak tett nyilatkozatában elmondta, hogy lelkileg nagyon megviselte őt az utóbbi egy év, de fizikálisan már készen áll arr
A CAS hivatalos közleménye (magyar nyelven) az alábbi linken érhető el.       

Szólj hozzá!

Címkék: mészáros norbert cas debrecen fiorentina

A bejegyzés trackback címe:

https://bundabotrany.blog.hu/api/trackback/id/tr322884738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása