HTML

Bundabotrány

Ebben a blogban az utóbbi években egyre nagyobb port kavaró, labdarúgással kapcsolatos bundabotrányokkal szeretnék foglalkozni.

Friss topikok

Linkblog

Sapináék €300 000-t kaszáltak az egyik Loki meccsen

2011.04.16. 14:13 il capitano88

Újabb hírek láttak napvilágot a fogadási csalásokkal kapcsolatos, bochumi perek fejleményeiről. Az ügy egyik fő vádlottja, a horvát származású Ante Sapina bevallotta, hogy a 2008-as DVSC – Young Boys UEFA-kupa párharc végkimeneteleit befolyásolni próbálta.
 
Sapina az „ötcsillagos” jelzővel illette a fenti találkozót, ami a fogadási csalásban résztvevők között egyértelműen a manipuláció kulcsszava volt. Azt még nem tudni bizonyosan, hogy az oda-visszavágós párharcban melyik végeredményt (Young Boys – DVSC 4-1, DVSC – Young Boys 2-3) szerette volna befolyásolni a bochumi per egyik fő vádlottja.
 

Az minden esetre kiderült, hogy a csalók €350 000-s összeggel fogadtak valamelyik Loki-meccsre, amellyel €300 000-nyi nyereségre tettek szert. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bundabotrany.blog.hu/api/trackback/id/tr712830996

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása